Kuivasuolaus menetelmällä varmistamme tuotteiden hyvän maun ja savustamoissamme käytämme itse hakettamaamme lehtipuuta jolloin voimme varmistaa puuhakkeen korkean laadun.
Järvikalafileemme on taatusti tuoretta, kiitos lähikalastajien. Kirjolohen osalta kiitos kuuluu kotimaisille kasvattajille.
Pakkaamme tuotteet läpinäkyvään materiaaliin ja vähennämme näin omalta osaltamme pakkaamisessa syntyvää jätettä. Yrityksellemme on hyvin tärkeää että jätteen kierrätysaste pysyy korkeana. Kalanruodotkin hyödynnetään antamalla ne koirien ruoan raaka-aineeksi.
Kylmäsavulohemme valmistetaan perinteitä kunnioittaen hirsisessä savustamossa hyödyntäen nykytekniikkaa lämpötilaseurannassa sekä jäähdytyksessä. Tällä tavoin saamme optimoitua tuotteen valmistusprosessin tasalaatuisuuden.
Lämminsavulohemme valmistuu aidolla tulella lehtipuuhakkeen lempeässä savussa.
Graavituotteidemme valmistuksessa käytämme vanhoja hyväksi havaittuja valmistusmenetelmiä.
Mätituotteet saatavilla rajoitetusti raaka-aineiden saatavuuden mukaan.
Suussasulava savukalatahnamme on monipuolinen valmiste käytettäväksi esim. Ruisleivän, blinien ja pikkusuolaisten kanssa.